maanantai 22. lokakuuta 2012

Paljon on tapahtunut..

Vilskettä ja vipinää, ehkä sitten kun Janna on koulussa, niin ehtii tänne tekemään muistelmat :)

 Ekassa kuvassa Janna uusimmassa lempipaikassaan. Verhon takana on kiva nukkua ja syödä luuta rauhassa. Välillä miettii, että missä se koira oikein on, kun ei missään näy.
 Tässä Janna tutustuu lampaisiin. Muisti selkeästi paikan, koska viime kesänä tutustui myös näihin otuksiin.
Kuraojasssa on kiva käydä juoksemassa...Nyt tosin ei pääse, kun on vain lenkkejä hihnassa :(

No paljon kuvia onneksi on ja muistothan eivät mihinkään katoa. Olin täällä viime viikolla jo ihan niisk, Jannan piti lopullisesti lähteä kouluun maanantaina. Eli muutama viikko sisäoppilaitosta koululla ja sitten yhteistyökurssi näkövammaisen kanssa. No kuinkans kävikään... Jannalla ristiside löysä toisessa takajalassa ja sairasloma. Saikun piti kestää viikon, mutta sitten kuulin että Janna palaisikin kouluun vasta tammikuussa ja olisi sen jälkeen vielä viikonloput luonani maaliskuuhun. Nyt on sitten tämän villin koiran kanssa täyslepo eli niin lyhyet lenkin kuin voi. No kaikki tietävät, millaista showta ja huomionkaipaamista on sisällä, kun ei ulkona saa lenkkeillä ja leikkiä kavereiden kanssa. Keskiviikkona uusi lääkäri ja katsotaan tilanne. Mietin jo kun tuosta ristisiteesta kuulin, että tähänkö jäi opas-ura, mutta vielä siis katsotaan miten käy.Onneksi kipulääkkeet maistuvat maksalle, kaikki varmaan tietävät millainen lääkeshow voi koirien kanssa olla, jos lääke ei miellytä..

Minulle tietenkin ihanaa, että tuo hauveli täällä on monta kuukautta. Toisaalta ei se luopuminen ainakaan yhtään helpompaa sen jälkeen olen. Jannahan on nyt jo 2,5v kanssasi melkein viettänyt.

Niin ja toki Eckerön lisäksi käytiin kesällä mm Kuusamossa Pienellä Karhunkierroksella. Karhuja ei sillä kertaa näkynyt- onneksi. Pääsimme myös Ylen haastattelemaksi toisessa luonnonpuistossa. Siitä lisää täällä.  

 Ihana järvi, kirkas vesi! Laiturin päässäkin ihan kahluusyvyys

 uskaltaisko tuonne hypätä? Ihana järvi, täynnä iilimatoja ja jotain pieniä fisuja.
 Mäkäräist tekijät pahannäköistä jälkeä. Onneksi meni punaiset jäljet nopeaan pois!
 Janna usein protestoi eli kertoo mihin haluaa ja mihin ei halua mennä. Nyt oli sitä mieltä että tää Kansallispuisto on niin nähty jo.

 Tätä tyttöä ei kyllä pelota sitten missään- hyvä niin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti