maanantai 24. tammikuuta 2011

Vipinää ja vilskettä

ei pienten tonttujen vaan labbisten. Jannakin on muuten jo 26 kiloinen nuori neitonen, tuo koirakaveri taas 40kg... :) Eli Janna on ihan samanpainoinen kuin Kamukin oli. Kamu oli muuten Katrin kanssa ollut viime viikolla päiväkodissa vierailulla. Kamu oli kuulemma ollut nätisti opaskoiravaljaissa, mutta kun valjaat otettiin pois, tuli esiin leikkisä lapsia rakastava labbis.

Jannalla on seurana täällä ajoittain 7v ikäinen labradoriuros. Hyviä kavereita ovat, Janna ärsyttää tosin välillä hieman vanhempaa herraa aktiivisuudellaan. Ihmiset antavat mukavasti tilaa ulkona, kun näkevät, että tulee kaksi mustaa koiraa vastaan....  Tänään kaverit yhteistuumin päättivät, että 5.45 on aivan hyvä aika nousta ylös, taisi vatsa kurnia molemmilla.. Jannalla on kaveri perjantaihin asti, hyvää se vaan tekee kun saa touhuta :) Kotiin tullessa vastaanotto on melko riehakasta. Toinen hyppii ja pomppii, toinen kiertäää ympyrää lelu suussa.... Kestää aina hetki, ennenkuin tilanne rauhoittuu...


Ohessa video kaverusten leikeistä. Tein aamulla töitä kotona. Aamulenkin jälkeen kuului 3h tuhinaa kaverusten nukkuessa. Mutta herätessä alkoi hellittely, joka ulkopuolisesta voi näyttää muultakin... Välillä ollaan rauhassa paikallaan, välillä juostaan tuhatta ja sataa- ainakin silloin kun ulkona näkyy kettu ja kaverukset ovat vapaana...Sisällä on vain yksi vinkulelu ja miten ollakaan se piti ottaa viime viikolla käyttöön juuri silloin, kun pidin verkkopalaveria :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti